Max Bock on aloittanut lakimiehenä 16.9.2019

Share

Max Bock on aloittanut työskentelyn toimistossamme maanantaina. Samaan aikaan meillä on aloittanut lakimiehenä myös Niina Koskinen, jonka esittelyn julkaisemme myöhemmin tällä viikolla.

Max Bock siirtyi meille Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta Espoosta, jossa hän on toiminut tutkinnanjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Tämän lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta yli 6 vuotta erilaisista tehtävistä poliisina. Tutkinnanjohtajan tausta tuo toimistoomme arvokasta lisäosaamista rikosasioissa nimenomaan esitutkintavaihetta silmällä pitäen. Asianajajalle ei kerry yhtä paljon tietoa tästä rikosprosessin vaiheesta, koska Suomessa asianajajat ovat tietyllä tapaa esitutkinnan ulkopuolella.

Myös toimistomme maahanmuutto- ja turvapaikka-asioiden osaaminen vahvistuu. Max on työskennellyt nimittäin myös maahanmuuttovirastossa ylitarkastajana. Tälläkin oikeudenalalla on olennaista hyötyä siitä, että kokemusta on myös ratkaisupuolelta.

Max Bock on lisäksi aiemmin pyörittänyt omaa lakitoimistoa Helsingissä, joten hänellä on kokemusta myös avustajapuolelta. Tässä tehtävässä Max on hoitanut edellä mainittujen lisäksi myös riita- ja työoikeudellisia asioita sekä edustanut päämiehiään oikeudenkäynneissä.

Näiden lisäksi Max Bock on työskennellyt yritysjuridiikan alaan luettavissa tehtävissä suurissa yrityksissä. Maxilla on myös erittäin hyvä englanninkielen taito, mikä yhdistettynä tähän aiempaan työkokemukseen mahdollistaa meille jatkossa mahdollisuuden tarjota myös sopimusoikeudellisia palveluita englannin kielellä. Ylipäätään Max palvelee asiakkaitamme sekä suomen että englannin kielellä sujuvasti.

Sen lisäksi että Maxilla on toimistoamme hyödyttävää kokemusta ja osaamista, hän on myös muutoin erittäin sopiva lisä työyhteisöömme. Hän jakaa samat arvot toimistomme kanssa ja on mukava ja sosiaalinen kaveri, jonka kanssa sekä meidän että asiakkaiden on helppo työskennellä. Olemme päässeet tutustumaan Maxiin jo ennen rekrytointiprosessia Espoon poliisilaitoksella, joten on helppo sanoa, että olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Maxin osaksi tiimiämme.

Tervetuloa taloon Max!


Max Bockin tavoittaa suoraan numerosta 040 1619493 ja sähköpostitse osoitteesta max.bock@aamannisto.fi. Max aloittaa välittömästi hoitamaan asiakkaiden toimeksiantoja. Tapaamisen Maxin tai muiden asianajajiemme kanssa saat sovittua myös toimiston kautta numerosta 09-5413973 tai sähköpostitse toimisto@aamannisto.fi. Voit myös laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta

Posted in Yleinen.