Niina Koskinen on aloittanut lakimiehenä 16.9.2019

Share

Niina Koskinen on aloittanut toimistomme palveluksessa lakimiehenä 16.9.2019. Samaan aikaan meillä aloitti työskentelyn lakimiehen tehtävissä myös Max Bock, jonka esittelyn olemme julkaisseet jo aiemmin tällä viikolla. Max Bockin esittelyn pääset lukemaan tästä.

Niina Koskinen siirtyy palvelukseemme Helsingin syyttäjänvirastosta. Niinan myötä rikospuolen osaaminen vahvistuu siis edelleen. Kuten Max Bockin esittelyssä on jo kuvattu, on erittäin arvokasta oikeudenalasta riippumatta, että kokemusta on asian eri puolilta. Rikosasioissa syyttäjä ja asianomistajan avustaja ovat ikään kuin samalla puolella ja heidän työnsä ideaalitilanteessa täydentää toisiaan. Syyttäjänviraston taustasta on hyötyä toki kaikissa asioissa, mutta erityisesti asianomistajan avustamisessa Niina tuo varmasti arvokasta lisänäkemystä toimistoomme.

Niinan kokemus ei rajoitu pelkästään Helsingin syyttäjänvirastoon. Niina Koskinen on työskennellyt lisäksi oikeusaputoimistossa ja Länsi-Uudenmaan maistraatin Espoon yksikössä. Helsingin oikeusaputoimistossa Niina Koskinen on ollut mukana rikosasioiden lisäksi myös perhe- ja perintöoikeutta, ulkomaalaislakia koskevissa toimeksiannoissa sekä myös lukuisissa riita-asioissa. Edunvalvonta-asioissa maistraattitaustasta on erittäin suurta hyötyä. Edunvalvonta-asiat lisääntyvät koko ajan väestön ikääntymisen ja ihmisten tietoisuuden lisääntymisen myötä, joten on tärkeää, että osaamisemme vahvistuu myös tällä juridiikan saralla. Edellä mainittujen lisäksi Niinalla on työkokemusta myös yritys- ja järjestöpuolelta, joten hänellä on erittäin monipuolista osaamista eri juridiikan osa-alueilta.

Sen lisäksi että Niinalla on toimistoamme hyödyttävää kokemusta ja osaamista, hän on myös muutoin erittäin sopiva lisä työyhteisöömme. Meille jäi hakemuksesta ja haastattelusta lähtien Ninasta erittäin hyvä kuva, mikä on vain vahvistunut työskentelyn aloittamisen jälkeen. Niina jakaa, kuten Maxkin, samat arvot toimistomme kanssa. Hän on mukava työkaveri ja hänellä on erittäin hyvä asenne työntekoon. Olemme todella iloisia, että saamme myös Niinan osaksi tiimiämme.

Tervetuloa taloon Niina!

 

Niina Koskisen tavoittaa suoraan numerosta 0401620474 ja sähköpostitse osoitteesta niina.koskinen@aamannisto.fi. Tapaamisen Niinan tai muiden lakimiestemme ja asianajajiemme kanssa saat sovittua myös toimiston kautta numerosta 09-5413973 tai sähköpostitse toimisto@aamannisto.fi. Voit myös laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

Posted in Yleinen.