Palvelut

Share

Tarjoamme laadukkaita oikeudellisia palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Alkuneuvottelu puhelimessa on aina maksuton, joten kysyminen kannattaa, jos vastausta ei löydy suoraan sivuiltamme.

Tarjoamme palveluita erityisesti alla olevilta oikeudenaloilta ja mahdollisuuksien mukaan myös muilta. Pääsette tutustumaan tarkemmin tarjoamiimme palveluihin alla olevien linkkien kautta. Palvelukohtaisilla sivuilla on kerrottu tarkemmin minkälaisissa asioissa voimme olla avuksi. Tämän lisäksi sinne kootaan vastauksia asiakkaiden usein esittämiin kysymyksiin ja muita aihealuetta koskevia artikkeleita.

Noudatamme laskutuksessamme asianajajaliiton laatimia ohjeita. Monilla teistä on mahdollisuus saada maksutonta oikeusapua tai vaihtoehtoisesti teillä on käytössänne oikeusturvavakuutus, joka sisältyy usein esimerkiksi kotivakuutuksen. Näin ollen kulut eivät monessa tapauksessa jää teidän itsenne maksettaviksi. Oikeusavun ja oikeusturvavakuutusedun hakeminen voidaan tehdä toimistomme avustuksella. Mikäli epäilette tarvitsevanne lakimiehen apua, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Kartoitamme puhelimitse veloituksetta oikeudellisen avun tarpeenne.