Konkurssi- ja maksukyvyttömyysasiat

Share

Maksukyvyttömyysmenettelyt

Insolvenssioikeuden alaan kuuluvissa asioissa meillä on vahva osaaminen. Hoidamme kaikki toimeksiannot, jotka liittyvät sen alaisuuteen. Insolvenssioikeuden alaisuuteen kuuluvat erilaiset maksukyvyttömyysmenettelyt. Tällaisia ovat ulosotto, konkurssi, yrityssaneeraus ja yksityishenkilön velkajärjestely.

Toimimme muun muassa:

  • Pesänhoitajan tehtävissä konkurssissa
  • Yrityssaneerauksissa selvittäjän ja valvojan tehtävissä
  • Yksityishenkilönvelkajärjestelyssä autamme hakemuksen tekemisessä, muutoksen haussa ja maksusuunnitelman laatimisessa

Maksukyvyttömyys voi kohdata niin yrityksen kuin yksityisen toimijan. Maksukyvyn heilahtelu on osa yritystoiminnan riskiä ja maksukyvyttömyys voi yllättää kenet tahansa.

Yksityishenkilön joutuessa sellaisiin maksuvaikeuksiin, etteivät tämän varat yksinkertaisesti riitä velkojen maksamiseen, voi yksityishenkilön velkajärjestelyyn hakeutuminen tulla ajankohtaiseksi. Hakuprosessi on vaativa ja tarvittavien tietojen kerääminen raskasta. Autamme niin hakemuksen tekemisessä kuin mahdollisessa muutoksenhakuprosessissa ja maksusuunnitelman laatimisessa.

Maksukyvyttömyysmenettelyt ovat juridisesti vaikeita prosesseja. Menettelyn menestymisen kannalta on tärkeää aloittaa selvitys varhaisessa vaiheessa. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, me autamme löytämään ratkaisun.