Yhtiöoikeus

Share

Olemme käytettävissänne hyvin monenlaisissa yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Avustamme yrityksen perustamisessa ja yhtiön oikeudellisen muodon valinnassa. Olemme käytettävissänne koko yrityksen elinkaaren ajan kaikissa yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä esimerkiksi liittyen yhtiöiden hallintoon ja vastuukysymyksiin. Kontaktiemme avulla pystymme esimerkiksi suosittelemaan teille hyvää kirjanpitäjää tai tilintarkastajaa. Hoidamme myös mm. sopimusoikeudellisia ja työoikeudellisia toimeksiantoja, joten yrityksenne on mahdollista saada palvelua myös muilta yritystoiminnan kannalta merkittäviltä oikeudenaloilta yhdestä osoitteesta.

Avustamme paitsi yritystä myös yksittäisiä toimijoita, kuten hallituksen jäseniä tai osakkaita.Avustamme teitä myös asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin sekä rekisteröityihin yhdistyksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Olemme hoitaneet kyseisiä toimijoihin liittyviä asioita toimeksiantoina, mutta sen lisäksi asianajajamme ovat itse olleet hallituksen jäsenenä edellä mainituissa yhtiöissä ja rekisteröidyissä yhdistyksissä. Toisin sanoen juridiseen taitoon yhdistyy myös käytännön kokemus, mikä on näissä asioissa toimistomme erityinen vahvuus.

Oikeusturvavakuutus

Useissa tilanteissa teillä on käytettävissänne yrityksenne vakuutukseen sisältyvä oikeusturvavakuutus, jolloin mahdolliset oikeudenkäyntikulut eivät jää kokonaan teidän maksettavaksenne. Oikeusturvan hakeminen voidaan tehdä puolestanne toimistomme toimesta. 

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset