Tervetuloa uudistetuille kotisivuillemme!

Share

Tervetuloa asianajotoimistomme uudistetuille kotisivuille. Vierivä kivi ei sammaloidu, niinhän sitä sanotaan. Viime vuosina laajentuneen toimiston jatkoksi tahdoimme päivittää myös kotisivumme vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita paremmin.

Päivitetyn ilmeen lisäksi olemme halunneet satsata sivujen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Tavoitteena on ollut, että etsivä löytää tarvitsemansa. Yhteystietomme on helposti saatavilla ja kätevän yhteydenottolomakkeen kautta voit olla meihin yhteydessä ajankohdasta riippumatta.

Vielä uutuuttaan hohtavista kotisivuista huolimatta, hommat toimistolla jatkuvat samaan malliin kuin aina ennenkin. Lakimiehemme ja muu toimiston henkilökunta ovat tavoitettavissa arkisin klo 9.00-17.00 ja tarpeen vaatiessa myös muina aikoina. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, johon tarvitset oikeudellista apua, älä epäröi kysyä! Yhdessä asiantuntemuksemme avulla löydämme parhaan ratkaisun asiaasi.

Posted in Yleinen.