Esittelyssä lakimiesharjoittelijamme Anna Sukula

Share

Minulla ja meillä kaikilla oli ilo saada Anna huhtikuussa kasvavaan joukkoomme. Anna on rutinoitunut ammattilainen, joka pitää toimiston langat käsissään. Annalla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa.

Annan erikoisalaa on maksukyvyttömyysoikeus, mutta hänen ammatillinen otteensa leikkaa läpi oikeudellisen kentän. Ennen oikeustieteenopintoja Anna työskenteli useamman vuoden henkilöstöhallinnon puolella, joten työoikeuskin on hänelle hyvin tuttua. Annan kanssa työskentely pitää sisällään mielenkiintoisia keskusteluja, hyvää huumoria unohtamatta. Yhteistyön tekeminen Annan kanssa ei voisi olla mutkattomampaa!

Annan intohimona ovat hevoset ja hän lähtee yleensä töistä suoraan talleille, jossa hän yleensä viettää aikaa myöhään iltaan saakka. Aamulla et kuitenkaan väsymystä Annan kasvoilla nää!

– Jaakko Ojantakanen –

Posted in Yleinen and tagged .