Esittelyssä lakimiesharjoittelijamme Jaakko Ojantakanen

Share

Parempi esitellä myöhään kuin ei milloinkaan!

Jaakko Ojantakanen on aloittanut toimistollamme lakimiesharjoittelijana helmikuussa 2020. Jaakolla on vankka osaaminen varsinkin rikosoikeuden saralta. Muutenkin Jaakko on kuukausien aikana osoittanut laajaa osaamista useilta eri oikeudenaloilta.

Työnsä Jaakko hoitaa varmalla otteella ja ystävällistä asennetta unohtamatta. Jaakon kanssa on mukava pallotella ajatuksia kinkkisten kysymyksien äärellä ja kysyä neuvoa. Vapaa-ajalla Jaakon saattaa tavata kehässä ja hän kantaakin nimissään thainyrkkeilyn suomenmestaruutta.

Jaakko on mahtava lisä jo ammattitaitoiseen tiimiimme ja on ollut hienoa saada hänet osaksi kasvavaa työympäristöämme!

– Anna Sukula –

Posted in Yleinen and tagged , , , , , .