Toimistomme kasvaa kahdella uudella lakimiehellä!

Share

Alkukesästä aloitettu rekrytointi saatiin elokuun alussa päätökseen. Alunperin haimme yhtä juristia, mutta rekrytointiprosessin edetessä varmistui, että yhden sijaan meillä aloittaakin kaksi juristia. Kumpikin aloittaa työskentelyn toimistossamme syyskuun aikana. Haluamme kiittää kaikkia hakijoita mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Saimme monta erittäin hyvää hakemusta ja haastatteluiden kautta tutustuimme moniin huipputyyppeihin, joiden kanssa olisi varmasti ollut mukava työskennellä!

Meille oli tärkeää, että rekrytoitavat henkilöt jakavat saman arvomaailman kanssamme. Juristin työ ei saa koskaan olla pelkkää tulonhankkimista, vaan ongelmien ratkaisu ja ihmisten auttaminen tulee olla myös isona motivaattorina. Halusimme lisäksi, että palkattavassa henkilössä yhdistyy erinomainen juristi ja mahtava työkaveri. Juristin työ on joukkuepeliä, minkä takia myös muulla kuin asiaosaamisella on olennaista arvoa. Molemmista palkatuista henkilöistä huomasi heti, että he täyttävät nämä kriteerit.  Oli myös ilo huomata, että moni muukin hakija olisi sopinut kuvailuun. Tarkempien esittelyiden aika on uusien kollegoiden aloittaessa työskentelyn.

Joka tapauksessa yrityksellemme tämä on iso askel eteenpäin, kun tuplaamme kerralla lakimiesten/asianajajien määrän. Toimeksiantojen määrä on lisääntynyt tasaisesti jo useamman vuoden ajan, joten kahden lakimiehen palkkaaminen kerralla on varmasti oikea ratkaisu. Meillä ollaan tosiaan erittäin positiivisilla mielin tulevaisuuden suhteen. Harvoin syksyn lähestyminen on hymyilyttänyt näin paljon.

Rekrytointi ja kasvu on yritykselle aina iso juttu, mutta hyödyt tulevat näkymään myös suoraan asiakkaillamme. Pystymme uuden henkilöstön myötä vastaamaan nopeammin, järjestämään tapaamiset joustavammin ja etenemään prosesseissa rivakammin. Nämä kaikki ovat tärkeitä asioita ihmisille, jotka meidän puoleemme kääntyvät. Useammat silmät näkevät aina paremmin ja uusien ihmisten myötä tulee uusia ideoita sekä uutta tietoa taloon. Se kasvattaa meidän kaikkien osaamista ja asiantuntemusta. Tämä on meille erinomainen mahdollisuus kehittää ja parantaa palveluamme entisestään.

Pystymme myös vielä paremmin huolehtimaan siitä, että joku meistä asianajajista ja lakimiehistä on tavoitettavissa joka päivä eli myös viikonloppuisin ja pyhinä. Pyrimme siihen, että luvattuina aukioloaikoina on aina yksi asianajaja tai lakimies toimistolla. Aukioloaikojen ulkopuolella yksi meistä päivystää puhelinta ja meillä on lähtökohtaisesti resurssit ja mahdollisuus avustaa kuulusteluissa tai oikeudenkäynnissä lyhyellä varoitusajalla vuoden jokaisena päivänä.

Posted in Yleinen.