Toimistomme on mukana sponsoroimassa Solbacka Summer Gamesia 22.7.-25.7.2021 Klaukkalassa!

Share

Toimistomme on mukana sponsoroimassa Riding Club Solbackan järjestämiä kansallisia esteratsastuskilpailuita Solbacka Summer Gamesia, mitkä kilpaillaan Klaukkalassa tulevana viikonloppuna torstaista sunnuntaihin. Lähtöjä kilpailuissa nähdään neljän päivän aikana lähes 800 kappaletta. Estekorkeuksia kilpailuissa nähdään 80 cm -140 cm tasolta ja luvassa on myös useita Suomen Ratsastajainliiton sarjakilpailuita.

Kilpailuiden järjestäjä – Riding Club Solbacka – on ratsastusseura, mikä on perustettu vuonna 2016 ja isot kansalliset kilpailut järjestetään nyt jo kolmatta vuotta putkeen. Kyseiset kilpailut olivat viime vuonna toisiksi suurimmat kansalliset ulkokauden kilpailut!

On hienoa olla mukana tukemassa niin nuorten kuin aikuistenkin urheilua ja harrastustoimintaa– Riding Club Solbacka seurana tukee jäseniään niin kilpailu- kuin harrastetoiminnassa ratsastuksen saralla. Urheilu ja liikunta ovat iso osa työhyvinvointia ja täten myös suuressa roolissa toimistomme arvomaailmassa.

Posted in Yleinen and tagged , , , , , , .