Yhteistyö Solbacka Summer Gamesin kanssa jatkuu tänäkin vuonna!

Share

Toimistomme on mukana tänäkin vuonna sponsoroimassa Riding Club Solbackan järjestämiä kansallisia esteratsastuskilpailuita Solbacka Summer Gamesia, mitkä kilpaillaan Klaukkalassa 20-24.7.2022. Estekorkeuksia kilpailuissa nähdään 80 cm -140 cm tasolta ja luvassa on myös useita Suomen Ratsastajainliiton sarjakilpailuita.

Kilpailuiden järjestäjä – Riding Club Solbacka – on ratsastusseura, mikä on perustettu vuonna 2016 ja isot kansalliset kilpailut järjestetään nyt jo neljättä vuotta putkeen. Kilpailut ovat vuosivuodelta kasvaneet ja tänä vuonna ne ovat jo viisi päiväiset.

On hienoa olla mukana tukemassa niin nuorten kuin aikuistenkin urheilua ja harrastustoimintaa– Riding Club Solbacka seurana tukee jäseniään niin kilpailu- kuin harrastetoiminnassa ratsastuksen saralla. Urheilu ja liikunta ovat iso osa työhyvinvointia ja täten myös suuressa roolissa toimistomme arvomaailmassa.

Viime vuoden kilpailutunnelmiin pääset tästä linkistä https://fb.watch/eh2nnI6s4G/

Posted in Yleinen.