Töitä tarjolla kahdelle oikeustieteen ylioppilaalle!

Share

Etsimme asianajotoimistoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kahta oikeustieteen ylioppilasta

Asianajotoimisto Pekka Männistö on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Tarjoamme laadukkaita oikeudellisia palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Hoidamme toimeksiantoja monipuolisesti eri oikeudenaloilta. Voit tutustua tarkemmin osaamisalueisiimme nettisivuiltamme. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa haemme joukkoomme kahta oikeustieteen ylioppilasta avustamaan lakimiehiämme ja asianajajiamme toimeksiantojen hoitamisessa. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. juridisten asiakirjojen laatimista, oikeudellista selvitystyötä sekä muita asianajajien ja lakimiesten työtä tukevia ja helpottavia tehtäviä. Pääset työssäsi kehittämään juridista osaamistasi sekä valmiuksia toimia asianajotehtävissä.

Tehtävä on ajateltu ensisijaisesti noin opintojensa puolessa välissä olevalle opiskelijalle, mutta rekrytoinnissa kiinnitetään myös huomiota siihen, että kaikki meillä työskentelevät opiskelija eivät olisi samassa vaiheessa opintoja, jotta töiden järjestely olisi sujuvampaa. Lähtökohtaisesti sinun tulisi pystyä olemaan töissä keskimäärin kaksi päivää viikossa sekä kesällä kokopäiväisesti parin kuukauden ajan. Mahdollistamme kaikille opiskelijoille kesällä vähintään neljän viikon mittaisen loman.

Mitä me odotamme?

Etsimme oma-aloitteista ja aikaansaavaa oikeustieteen ylioppilasta, joka on kiinnostunut asianajotoiminnasta ja työskentelystä pienemmässä asianajotoimistossa. Toivomme lisäksi, että hakija on kiinnostunut oikeudenaloista, joiden parissa työskentelemme.

Aiempi työkokemus juridiikan alalta sekä opintojen suorittaminen meille tärkeiltä oikeudenaloilta luetaan eduksi. Etsimällämme henkilöllä on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä tarttua haasteisiin. Englannin ja ruotsin kielen taito on myös plussaa. Loppujen lopuksi meille tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne sekä aito kiinnostus työhön ja halu oppia uutta.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään juridiikan parissa kasvavassa asianajotoimistossa. Meillä opiskelijat ovat kiinteästi mukana toimeksiantojen hoitamisessa ja pääsevät suorittamaan monipuolisesti vaativiakin juridisia tehtäviä. Työilmapiirimme on rento ja kannustava, missä sinun on helppo omaksua uusia tietoja ja taitoja, mitä tarvitset tulevalla juristin urallasi.

Toivomme, että voisit aloittaa työt helmikuun aikana.

Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja opintosuoritusotteen viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen leena.rasanen@aamannisto.fi.

Lisätietoja voit kysyä asianajaja Hannes Männistöltä puh. 050-3080051.

Posted in Yleinen.