Töitä tarjolla oikeustieteen opiskelijalle!

Share

Etsimme asianajotoimistoomme määräaikaiseen työsuhteeseen

Ensimmäisen vuoden oikeustieteen ylioppilasta

Asianajotoimisto Pekka Männistö Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Tarjoamme laadukkaita oikeudellisia palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Hoidamme toimeksiantoja monipuolisesti eri oikeudenaloilta. Voit tutustua tarkemmin osaamisalueisiimme nettisivuiltamme. Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa haemme joukkoomme ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelijaa avustamaan asianajosihteeriämme. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelua, oikeusapuhakemusten laatimista, laskutusta, arkistointia sekä muita asianajotoimiston arjen pyörittämiseen liittyviä tehtäviä. Pääset työssäsi tutustumaan aitiopaikalta asianajotoimintaan ja asianajotoimiston arkeen.

Tehtävä on ajateltu ensisijaisesti ensimmäisen vuoden opiskelijalle. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.01.2022. Lähtökohtaisesti sinun tulisi pystyä olemaan töissä keskimäärin kaksi päivää viikossa sekä kesällä kokopäiväisesti ainakin asianajosihteerimme vuosiloman ajan. Pyrimme mahdollistamaan määräaikaisuuden päättymisen jälkeen jatkamisen toimistomme palveluksessa lakimiesharjoittelijana.

Mitä me odotamme?

Etsimme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä oikeustieteen ylioppilasta, joka on kiinnostunut asianajotoiminnasta ja työskentelystä pienemmässä asianajotoimistossa. Toivomme lisäksi, että hakija on kiinnostunut oikeudenaloista, joiden parissa työskentelemme.

Luonnollisesti emme edellytä aikaisempaa työkokemusta juridiikan alalta, mutta kokemus asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä sekä hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi. Lisäksi sinun tulisi pystyä sitoutumaan työskentelyyn koko määräaikaisuuden ajan. Meille tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä aito kiinnostus työhön ja halu oppia uutta.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua asianajotoimintaan läheltä jo ensimmäisenä opiskeluvuotenasi. Työilmapiirimme on rento ja kannustava, missä sinun on helppo omaksua uusia tietoja ja taitoja, mitä tarvitset tulevalla juristin urallasi. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus päästä määräaikaisuuden päätyttyä jatkamaan toimistomme palveluksessa lakimiesharjoittelijana.

Toivomme, että voisit aloittaa työt 08.02.2021. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.01.2021 osoitteeseen leena.rasanen@aamannisto.fi.  Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja voit kysyä asianajosihteeriharjoittelijaltamme Henna Frimanilta sähköpostitse henna.friman@aamannisto.fi tai puhelimitse 040 028 5580.

Posted in Yleinen and tagged , , , , , , , .