Töitä tarjolla oikeustieteen opiskelijalle!

Share
Etsimme asianajotoimistoomme määräaikaiseen työsuhteeseen ensimmäisen vuoden oikeustieteen ylioppilasta

 

Asianajotoimisto Pekka Männistö Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Tarjoamme laadukkaita oikeudellisia palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Hoidamme toimeksiantoja monipuolisesti eri oikeudenaloilta. Voit tutustua tarkemmin osaamisalueisiimme nettisivuiltamme. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa haemme joukkoomme ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelijaa avustamaan asianajosihteeriämme. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelua, oikeusapuhakemusten laatimista, laskutusta, arkistointia sekä muita asianajotoimiston arjen pyörittämiseen liittyviä tehtäviä. Pääset työssäsi tutustumaan aitiopaikalta asianajotoimintaan ja asianajotoimiston arkeen.

Tehtävä on ajateltu ensisijaisesti ensimmäisen vuoden opiskelijalle. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.01.2023. Lähtökohtaisesti sinun tulisi pystyä olemaan töissä keskimäärin kaksi päivää viikossa sekä kesällä kokopäiväisesti ainakin asianajosihteerimme vuosiloman ajan. Pyrimme mahdollistamaan määräaikaisuuden päättymisen jälkeen jatkamisen toimistomme palveluksessa lakimiesharjoittelijana.

 

Mitä me odotamme?

Etsimme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä oikeustieteen ylioppilasta, joka on kiinnostunut asianajotoiminnasta ja työskentelystä asianajotoimistossa. Toivomme lisäksi, että hakija on kiinnostunut oikeudenaloista, joiden parissa työskentelemme.

Luonnollisesti emme edellytä aikaisempaa työkokemusta juridiikan alalta, mutta kokemus asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä sekä hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi. Lisäksi sinun tulisi pystyä sitoutumaan työskentelyyn koko määräaikaisuuden ajan. Meille tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä aito kiinnostus työhön ja halu oppia uutta.

 

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua asianajotoimintaan läheltä jo ensimmäisenä opiskeluvuotenasi. Työilmapiirimme on rento ja kannustava, missä sinun on helppo omaksua uusia tietoja ja taitoja, joita tarvitset tulevalla juristin urallasi. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus päästä määräaikaisuuden päätyttyä jatkamaan toimistomme palveluksessa lakimiesharjoittelijana.

Toivomme, että voisit aloittaa työt 07.02.2022. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian, mutta viimeistään 07.01.2022 osoitteeseen toimisto@aamannisto.fi. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja voit kysyä asianajosihteeriharjoittelijaltamme Alli Holvikarilta (puh. 0400 285 580) tai asianajosihteeriltämme Leena Räsäseltä (puh. 050 406 3803).

Posted in Yleinen and tagged , , , , , , , .