Rekry auki!

Share

Etsimme asianajotoimistoomme vakituiseen työsuhteeseen

LAKIMIESTÄ TAI ASIANAJAJAA

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa haemme joukkomme vahvistukseksi uutta lakimiestä tai asianajajaa. Ulkoprosessuaalisten toimeksiantojen lisäksi edustat päämiehiämme säännöllisesti yleisissä tuomioistuimissa. Hoidamme toimeksiantoja myös hallinto-oikeudessa. Oikeudenkäynnit ovat olennainen osa työtäsi muun lakimiehen työn ohella. Työssäsi pääset hoitamaan kaikkia näitä toimeksiantoja itsenäisesti, mutta toimistomme tuella.

Mitä me odotamme?

Etsimme itsenäistä, oma-aloitteista sekä paineensietokykyistä lakimiestä, joka on valmis tarttumaan haasteisiin. Työssäsi kohtaat muuttuvia sekä haastavia tilanteita, joten sinulta tulee löytyä itsevarmuutta, rohkeutta ja jämäkkyyttä. Etsimällämme ihmisellä on myös erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, joten toivomme myös sinulta kehittämis- ja kasvumyönteistä asennetta. Lakimiehen työtehtävien lisäksi haluamme, että sinulla riittää mielenkiintoa oman työn ja toimiston kehittämiseen osana työyhteisöä.

Emme edellytä pitkää kokemusta lakimiestehtävistä. Meille tärkeämpää on oikea asenne ja aito kiinnostus ja innostus työhösi. Toivomme, että sinulla on oikeus ja valmiudet toimia lakimiehenä oikeusprosessissa, koska työsi sitä käytännössä tulee edellyttämään alusta asti.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää käytännössä ajokorttia, sillä tulet liikkumaan paljon pääosin pääkaupunkiseudun sisällä.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtäväkentän. Menestyksesi tukena ovat molemmat asianajajamme, loistava sihteeri sekä innostuneita oikeustieteen ylioppilaita. Työilmapiiri on rento ja kannustava. Saat alusta asti vastuuta ja itsenäisen työn, jossa pääset haastamaan itsesi ja kehittymään lakimiehenä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka koostuu sekä perus- että tulospalkasta. Saat käyttöösi oman työhuoneen ja voit itse vaikuttaa siihen, missä ja milloin työtehtäväsi hoidat.

Toivomme, että voisit aloittaa työt elo-syyskuun aikana, mutta viimeistään lokakuussa.

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7.2019 osoitteeseen toimisto@aamannisto.fi. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja voit kysyä Hannes Männistöltä puh. 0503080051.

Posted in Yleinen.